As rapazas do Club de Atletismo Ría de Foz proclamáronse campioas galegas de campo a través

AMariñaXa
O Club de Atletismo Ría de Foz en organiza para o vindeiro 22 de setembro na casa da cultura de Foz a reunión de inicio de temporada.
2024proba absoluta atletismo por equipos celebrada en Ribadavia
20 Xan 2024

As rapazas do Club de Atletismo Ría de Foz veñen de proclamarse campionas galegas de campo a través na proba absoluta por equipos celebrada en Ribadavia, na que outros integrantes do club conseguiron tamén grandes resultados.

"O esforzo e dedicación víronse recompensados, e agora é tempo de felicitalas e animalas xa para o Campionato de España de Campo a través por equipos", din desde o club focego.

Na categoría feminina sub-23, Sara Reimondo foi segunda e Elsa Pena conseguiu a medalla de bronce. En sub-20 Helena Celada rematou en cuarta posición e en sub-18 masculino, Lucas García foi terceiro.