As Guerreiras Laranxas logran unha avultada vitoria na que non deron tregua ao equipo neerlandés

AMariñaXa
Este mércores día 17 de maio, Día das Letras Galegas, celebraranse as dúas finais de Copa Galicia, feminina e masculina
Futsal Women's European Champions 2023 calendario
20 Dec 2023

Ás 20:30 comezaba o partido entre Pescados Rubén Burela FS e FC Marlène, poñendo así punto e final á primeira xornada da Futsal WEC 2023 Friendly Edition. O equipo lucense saíu con forza desde o primeiro minuto, mantendo unha presión constante sobre o conxunto neerlandés que se mantería durante todo o encontro ata a súa conclusión, dando como resultado un festival de goles.

Ao Pescados Rubén Burela FS bastáronlle tan só uns segundos para poñerse por diante no marcador. Emilly encargábase de abrir o marcador no minuto 1 tras unha confusa xogada na área rival. Cilene sumaríase poucos minutos despois para aumentar a vantaxe no marcador, deixando o resultado ata o final da primeira parte nun 2-0 que puido ser maior debido á presión do equipo galego.

A pesar de ir por diante no marcador, o Pescados Rubén Burela FS non baixou nin unha marcha durante o tempo restante. As de Julio Delgado mostráronse moi superiores ao conxunto de Mo Bouchibti. As Guerreiras Laranxas mostraron en todo momento e durante a segunda parte un control total do esférico que se traduciu nunha avultada vitoria. Aroa, Irene e de novo Emilly sumaríanse á festa de goles; xunto a Kyara de Bruin por parte do club neerlandés nun desafortunado despexe que terminou nun gol en propia porta. Pescados Rubén Burela FS impoñeríase ao FC Marène por 6-0 no momento do asubío final.